Дмитро Комаров - найвідоміший український журналіст і творець шоу "Світ навиворіт", під час якого він подорожує нашою планетою та показує різні країни під несподіваним кутом.

Зараз він один із головних свідків військових злочинів рашистів, ставши військовим репортером, відмовившись від подорожей яскравими містами та країнами. Нещодавно він опинився у звільненому Херсоні, відзначивши неймовірну атмосферу, щастя в очах у людей та подякувавши ЗСУ, теробороні, поліції, СБУ та іншим службам за те, що вони роблять.

А у понеділок, 14 листопада 2022 року, він став свідком офіційної поїздки президента України Володимира Зеленського до звільненого міста. Дмитру Комарову навіть вдалося поставити запитання главі держави, на яке той щиро відповів.

Володимир Зеленський, фото: Офіс президента
Володимир Зеленський, фото: Офіс президента

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

— Нині за вашою спиною річка Дніпро і вони дуже близько. Ви могли це звернення сказати з Офісу Президента, але ви тут. Чому це так важливо? Ми пишаємось цим.

— Щиро Дякую! Дмитре, чесно? А як же херсонський кавун? Якщо чесно, важливо тут бути. Все ж таки ризикують - військові ризикують щодня, журналісти... адже ви теж тут. Ми говоримо про Херсон. Мені здається, треба говорити тут, підтримувати херсонців, підтримувати людей.

Нагадаємо, Олександра Кучеренко закохалася в дідуся зі сходу України, Діма Комаров посунеться: "Всі дізналися"

Як повідомляв "Знай.uа", Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" вирішив підготувати українців до можливої ​​катастрофи.

Знай.ua писав, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" знайшов на позиціях орків дерев'яні автомати і раритет: "Вчилися погано"