Шеф-кухар, кулінарний експерт та переможець одного з перших сезонів шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко якось нещодавно звернув увагу українців на те, як "змусити" дитину їсти овочі .

Потім він розповідав, як йому вдалося стати самим собою на цілих 100%. Все через українську мову. А зараз знову поділився думками, заявивши, що жінок завжди вчать берегти шлюб, ніби це їхній обов'язок... тоді як чоловіки теж повинні це вміти - бо представниці прекрасної статі варті кожного зусилля.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

"І ось моя порада: навчитеся готувати. Хоча б простий сніданок. Хоча б собі, якщо вашої жінки немає поруч. А потім готуйте йому. Бо важко зараз кожному, і ми один для одного - шалена підтримка", - пише Євген Клопотенко.

Він також заявив, що завжди готовий допомогти та навчити робити базову їжу - прості сніданки, супи, друге, а також випічку.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

"Тонко так... посил до Зеленського", "Ви забули дописати "і прибирати після свого приготування кухню! Тому що, якщо подивишся, який срач зробив твій коханий, піджарив ті 2 яйця, краще б взагалі не брався", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Євген Клопотенко запропонував українцям займатися з *ксом на солов'їному: "Майстер-клас?"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко навчив, як рятувати дітей їжею: "Не так складно"

Знай.ua писав, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко навчив українців, як заспокоюватися через їжу: "Рятує психіку"