Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров в інтерв'ю "Новини.LIVE" відверто розповів про конфлікт зі співачкою Олею Поляковою, якій на початку війни було важко перейти на українську мову. Публічний скандал торкнувся її подруги, Маші Єфросініної.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

Артист заявив, що він, як авторитетна та доросла людина, вирішив вказати на помилку зіркових колег. Зібров не хотів займатися моралями, а просто підказати, як краще. Тим більше, війна в Україні змусила всіх порушити мовне питання.

"Нам теж колись підказували старші люди, бо їх слухали. Зараз така ситуація в країні, що тут вибору не може бути - або ти так дієш, або ці штучки... Вибачте, тут не проходять", - заявив він.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Павло зізнався, що дуже поважає Полякову та Єфросиніну, і також знає, що вони чудово володіють українською мовою, але звички варто змінювати.

"Путін зробив усе, щоб ми відкинули цю мову, тому що це одразу на народ, який зараз нас вбиває", - зазначив Зібров.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров вибрався в ліс і засвітив сосисон і навіть не повів усом: "На свіжому повітрі"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров викинув з репертуару останній російський мотлох: "Відклав трек у скриньку"

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров перетворився на Рембо, переписавши 30-річний хіт для орків: "Український відьмак"