Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська завжди відрізнялася гарним гумором і ділилася жартами з шанувальниками, проте вона доводить, що є дуже глибокою і чуттєвою персоною. На цей раз вона прочитала вірш власного твору про любов до себе.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Артистка ніби завела розмову з самою собою, тільки в рядках прозирала недовіра та комплекси, але після любов все ж таки "розквітла". Це не перший вірш, який вона читає своїм фанатам.

"Залиш ❤️ у коментарях, якщо обіцяєш хоча б постаратися любити себе. Збережи собі ці рядки і переслуховуй. Бо якщо моє відео знайшло тебе - це знак, а я в них вірю", - зазначила Цибульська.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Шанувальники заявили, що чуттєві рядки вірша Олі Цибульської у такий час звучать як ніколи актуально, а деяких він настільки зворушив, що навіть викликав сльози.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська показала галантного джентльмена, який склав "конкуренцію" її коханому: "Млію від цього чоловіка"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська попросила пристрасно взяти її, як бійці Херсон: Тарабарова та Козловський вже виїжджають

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська згадала, як чоловік тричі намагався зробити їй пропозицію руки та серця: "У костюмі снігуроньки"