Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є дружиною Микити Добриніна та мамою їхньої дитини, активно веде акаунт у соцмережі Instagram і часто радує аудиторію свіжими публікаціями. За дівчиною слідкує близько 1,7 мільйона людей.

Даша Квіткова в невеликому відеоролику показала, як кардинально змінилася у зовнішності через роки, перетворившись з незграбного підлітка на справжню викрадачку чоловічих сердець.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Дівчина в юності була трохи пухліша і до болю сумною, але потім ніби розцвіла. У відео є кадри, де вона вагітна дитиною від Микити Добриніна, на студії та з різних подорожей. Безумовно, таке перетворення вартує великої роботи над собою та терпіння.

"Мені подобається цей тренд 🤍🌪️" - написала Квіткова.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Шанувальники були в захваті, коли побачили зміни Даші. Деякі здивувалися тому, що вона не завжди була стрункою, інші заявили, що Квіткова дуже їх мотивує на шляху до власної досконалості.

Коментарі - instagram.com/kvittkova/
Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Коментарі - instagram.com/kvittkova/
Коментарі - instagram.com/kvittkova/

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова розповіла, як Добринін "кинув" її одну з дитиною і хотів тусуватися: "Народжувала не тільки собі"

Як повідомляв Знай.ua, Микита Добринін знімком із сином змусив українців згадати про найголовніше: щастя - існує

Також портал Знай.ua писав, що біля країни звинуватила Дашу Квіткову, кинула на 740 доларів за курс: переплутані прізвища, педагоги-невміхи та обман.