Володимир Дантес нещодавно нагадував фанатам про пісню "Not a Refugee", яка нещодавно вийшла, в якій він привернув увагу до біженців, а також жартував на тему масового ракетного удару по Україні, який викликав Наталю Могилевську в метро.

Колишній Наді Дорофєєвій продовжує ділитися кумедними публікаціями у Instagram Stories. Але зараз – щось серйозне.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Він виставив пост, у якому написані досить страшні слова у тих повномасштабної фази війни проти Росії. Однак вони ніяк не належать до збройних дій.

"І прийшов судний день. Хто не розуміє/не знає, що саме відбувається", - йдеться там.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Справа в тому, що ще на початку листопада розгорівся скандал навколо "Довженка-Центру", коли за рішенням Державного агентства з кіно від обов'язків було звільнено керівника Олену Гончарук. Все дійшло до абсурду, коли на посаду було тимчасово призначено "кризового менеджера" Юлія Каждан... жінка, яка не має жодного досвіду роботи в цій галузі, займаючись виключно бухгалтерією, гіпнозом та кінологічним бізнесом.

До цього Володимир Дантес їздив до Харкова і ледве стримував сльози, коли ходив рідними вулицями.

Нагадаємо, Вова Дантес показав, де пройшло його дитинство і не приборкав емоцій, що наринули: "Щастя, ненависть, радість"

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Дантес не зміг терпіти нахабну брехню Наді Дорофєєвої і розповів правду: "Ставимо ставки, через скільки..."

Знай.uа писав, Вова Дантес з немитою головою зізнався в пияцтві, Дорофєєва б здивувалася: "Я сам по собі смачніше став"