Відома українська актриса та телеведуча Ольга Сумська поділилася моментом, від якого неможливо стримати сліз радості. Його зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ольга Сумська досить близька до шанувальників і активно веде свою сторінку в соцмережі, де не лише публікує нові фото з життя, а й ділиться іншими дрібницями.

Ольга Сумська, фото: Instagram
Ольга Сумська, фото: Instagram

Так, цього разу Ольга Сумська поділилася воістину величним моментом, від якого неможливо стримати сліз радості – піднесення українського прапора в Херсоні, яке з перших днів війни було окуповано російськими загарбниками.

"Над Херсоном тепер майорить великий український прапор. Його встановили на місті флагштоку, яке у 2021 році впало під час встановлення. Після курйозного випадку дворічної давності так і не встигли встановити новий флагшток у заплановані терміни. Це планували зробити навесні 2022 року, проте завадила повномасштабна війна, розповіли в Офісі президента. Хлопці сховали флагшток на виробництві. І він пережив усю окупацію! І сьогодні рано-вранці встановили його. Встановили в українському Херсоні!", - захоплено написала актриса.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, зацілована Ольга Сумська зненацька побачила справжнє щастя від зустрічі, чоловік так не цілує: "Несе мені".

Також наш портал інформував, що Ірина Федишин нагадала, що допомагає під час війни продовжувати жити: "Особливі зустрічі".

Крім того, ми писали, Даніель Салем вразив українців правдивими кадрами зі звільнення Херсона, Олена Кравець у захваті: "Боги".