Відомий український співак, композитор та телеведучий Андрій Данилко показав, як бавить час у компанії "мами" Вєрки Сердючки, актриси Інни Білоконь. Яскравими кадрами артист поділився на офіційній сторінці у соціальній мережі instagram.

Андрій Данилко від перших днів війни зробив дуже багато для підтримки рідної країни. Зокрема, нещодавно йому вдалося продати свій унікальний Rolls-Royce, який колись належав Фредді Меркьюрі. Наразі артист продовжує активно гастролювати з благодійними концертами, а компанію йому складає "мама" Вєрки Сердючки, актриса Інна Білоконь.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Так, Андрій Данилко поділився доволі милими кадрами, на яких позує у компанії своєї компаньйонки. На одному з фото Данилко та Білоконь утримують ротом стаканчики з-під кави, а на іншому ніжно торкаються носами, сидячи у придорожньому кафе.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальники захопилися такими милими витівками зірок і закидали їх компліментами.

"Любимо", "Легендарні, обожнюю вас", "Удачі вам! Ви неймовірні!", "Красавчики", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Андрій Данилко вперше розповів про свою лисину під кепкою і зважився її зняти: "Навіщо я це роблю..."

Також наш портал інформував, Світлана Лобода у США зробила для українців все, що могла: "Даєте мені сили жити".

Крім того, ми писали, Даніель Салем вразив українців правдивими кадрами зі звільнення Херсона, Олена Кравець у захваті: "Боги".