Відома ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Все буде добре" та "Щасливі за сім днів", а також була експертом у шоу "Один за всіх" та інших. Зараз вона активно розвиває Instagram.

Надія Матвєєва цього року змушена святкувати свій день народження не лише під час війни, а й у день, коли окупанти знову здійснили масований ракетний обстріл містами. 15 листопада ніби повернуло українців на початок вторгнення рф.

наслідки ракетної атаки на Київ
наслідки ракетної атаки на Київ

"Хіба можна було уявити рік тому, що прийдешній день народження буде під час війни? Але так є", - зазначила Надія.

Ведуча показала себе у білій сукні, від чого була схожою на наречену, проте попередила, що знімок торішній. А ось мрія у неї, зважаючи на все, змінилася. Матвєєвій, як і іншим українцям, хочеться перемоги.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Мрію разом з вами про найголовніше: скорішої нам Перемоги 🇺🇦 Знаю напевно, що кожен на своєму місці робить для цього все, що може🙌 Дякую за привітання 💛💙 Вдячна, що ми разом 💗" - зізналася вона.

Раніше ми писали про те, що Надія Матвєєва з "Все буде добре" знайшла, як підбадьорити земляків після атаки окупантів: "Усміхніться, будь ласка"

Як повідомляв Знай.ua, ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва підказала, чим зайнятися під час тривог: "Одне із завдань"

Також портал Знай.ua писав, що Надія Матвєєва допоможе українцям знову повірити у мрії, незважаючи на війну та окупантів: "Вони гріють душу"