Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

15 листопада росія скоїла черговий військовий злочин, напавши на мирних громадян України, і Павло Зібро порівняв цю атаку з початком вторгнення. Цього дня завдяки ППО вдалося збити 73 ракети та 11 дронів, хоча всього було близько 100 снарядів.

Артист щиро подякував Збройним Силам України за те, що вони так відважно борються за свободу всього народу і виганяють окупантів з української землі.

Павло Зібров, скріншот з відео
Павло Зібров, скріншот з відео

"Ми сильні, вільні та звільнемо наші території від цієї нечисті! Тримаємось разом!" - заявив Зібров.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Він окремо виділив рятувальників, які допомогали українцям у день ракетного обстрілу і раніше. Павло зазначив, що завдяки їм було врятовано багато життів.

"Хотів би окремо подякувати нашим РЯТУВАЛЬНИКАМ! Героям без зброї, які працюють нон-стоп! Дякуємо Вам за вашу мужню роботу, завдяки вам збережено тисячі життів! Дай Боже вам міцного здоров’я!" - написав він.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров ротом змусив Вітвіцьку та Милу Кузніцеву отримувати насолоду: "Такі дівчатка кайфові..."

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров пояснив, навіщо скандалив з Поляковою та Єфросініною через українську мову: "Ці штучки не проходять"

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров вибрався в ліс і засвітив сосисон і навіть вусами не повів: "На свіжому повітрі"