Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, окрім іншого ще й проявляє велику активність у соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч людей. Наразі чоловік допомагає рідній країні у війні з росією та влаштовує благодійні концерти.

Олег Скрипка прибув до "Міста добра" у Чернівцях, щоб особисто переконатися, як добре благодійний центр подбав про матерів та їхніх діток, які постраждали через війну з окупантами. Він зазначив, що там розташувалися люди, які потрапили в складну життєву ситуацію.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube
Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

"Стали жертвами домашнього насилля, мають ризик опинитися на вулиці, потребують підтримки в соціалізації та реінтеграції, проживають за межею бідності", - додав Олег Скрипка.

Для українців створили чудові умови. Крім того, на території поставили вольєри для собак, яким теж потрібен був притулок та турбота. Загалом музикант залишився задоволений тим, що побачив.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Він повідомив, що зараз центр приймає дітей із дитячих будинків, допомагає тваринам, селить їх, годує, лікує. Робить все, щоб війна ніяк на них не відбилася, не завдала травми.

"Фонд намагається підтримати дитячі лікарні та бідні сім'ї по всій країні", - заявив артист.

Раніше ми писали про те, що Олег Скрипка з "ВВ" згадав, як запалював 35 років тому і довів, що його запал не згас: "Продовжує качати"

Як повідомляв Знай.ua, коваль Вакула Олег Скрипка пояснив українцям про сіль із Криму: "Вона була дуже дорога"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка із гурту ВВ "обнадійлив" вразливих українців: "Спокою ніколи не буде, друзі"