Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, що відмовилася від гастролей у росії, бо не "продає свою душу".

Про це вона заявила на грузинському телебаченні.

Тіна Кароль минулого року приїжджала на гастролі до Грузії та дала інтерв'ю одному з місцевих телеканалів. Під час нього журналістка зазначила, що українська виконавиця відрізняється чіткою позицією, і з початку війни у ​​2014 році скасувала усі гастролі у росії.

Скрін, Instagram Кароль
Скрін, Instagram Кароль

Тіна Кароль зазначила, що вона мала багато можливостей гастролювати у росії, проте з 2014 року не робить цього через громадянську позицію. Зокрема, вона зазначила, що не "продає свою душу", проте може продавати свою музику.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol

" У 2014 році я сказала, що залишаюся в Україні. Незважаючи на те, що пропозицій було багато. Я після цього не їздила туди з гастролями. Це був мій вибір. Після цього вибору стало більше кохання. людей для мене найголовніше. Коли залишаєшся на ринку України, це складно. Я можу продавати свою музику, але не продаю душу", - сказала співачка.

Варто зазначити, що, наприклад, та ж Ані Лорак не те, що не скасувала конуертну діяльність у росії, вона продовжує розважати росіян і після початку широкомасштабної війни в її рідній Україні. Її приклад наслідувала і Таїсія Повалій.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Тіна Кароль нагадала, як змінилися смаки українок у виборі чоловіків, тепер лише ЗСУ: "Були інші стандарти".

Раніше ми повідомляли, що Тіна Кароль розповіла про стосунки з Даном Баланом після " Голос країни": "Вже ні. Не плачемо".