Відома українська ведуча телеканалу "1+1" Соломія Вітвицька частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Зараз жінка поділилася серією знімків із маленьким красенем Ванею, який є її хрещеником. Вітвіцька дуже щаслива, що має можливість проводити з цією дитиною час.

Скрін, Instagram Вітвіцька
Скрін, Instagram Вітвіцька

[quote author=""]"Іван ще той кокетун. І як ми підспівуємо "гусам" - шукайте в галереї🎉 Відразу випереджу зауваження - ми їхали не дорогою, а закритою територією навколо будинку, швидкість не більше 10 км. А на Дорогі малюки, звичайно ж, повинні їхати в авто в дитячому кріслі ❤️ Люблю наші зустрічі з @tarabarova - це завжди смачно і весело❤️ А як пройшли ваші вихідні? Готові до драйвового понеділка? /quote]

На другому знімку можна побачити і саму Світлану Тарабарову, яка ходить у синьому спортивному костюмі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Соломія Вітвіцька, фото: Instagram
Соломія Вітвіцька, фото: Instagram

"Знаєш, мене ти більше не вставляєш, - скоро думатиме Іван, дивлячись на тарілку з вівсянкою", "Від видосу аж серце зупинилося. В іншому - ви всі красиві. Бережіть себе ❤️" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що Соломія Вітвицька насолодилася осінніми краєвидами, бігаючи калюжами: "Просто жити".

Раніше ми повідомляли, що Соломія Вітвіцька показала, як переселенка з Ірпеня навалила купу в прямому ефірі 1+1: "Хвилюються і трапляється різне".

Також стало відомо, що Світлана Тарабарова з Real O заборонила собі боятися обстрілів заради майбутнього малюка.