Відома українська співачка Аліна Гросу останнім часом, на сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч людей, з'являється набагато рідше, ніж раніше.

Вона практично не публікується, щоб поширювати будь-яку інформацію чи важливі збори коштів для військових. Зовсім недавно, місяць тому, артистка демонструвала знімки з лікарняного ліжка. Вона вибачилася за те, що випала із соціального життя... але її можна зрозуміти, бо з нею відбувається багато неприємних речей. Однією з таких Аліна називає операцію, яка тривала близько 3,5 години.

Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu/

Наразі Аліна Гросу виставила сімейний знімок, щоб розповісти про те, що під час війни її максимально заспокоює.

"Коли батьки з тобою в такий час – безцінно. Ця мить обійми миттєво зцілює серця. У найщасливішу цю намічену хвилину, не дарма я живу своє життя", - пише Аліна Гросу у публікації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Аліна Гросу. Фото: скриншот з відео
Аліна Гросу. Фото: скриншот з відео

"Як добре, коли батьки поряд... а моїх, на жаль, ні... так не вистачає рідних людей", "Мама дуже схожа на Ірину Білик", "Та це правда! Я теж змогла в цьому сама переконатись, ти потрібний тільки батькам", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, сумна Аліна Гросу після операції засвітила заповітне колечко, шанувальники вітають: "Будьте щасливою парою"

Як повідомляв "Знай.uа", Аліна Гросу втратила зуб, як і Падалко, а Гайтану атакував герпес: "Зробила губи ширше вдвічі"

Знай.uа писав, Лариса Хапуга зганьбила Аліну Гросу, але вона не розгубилася: "Це не Алсу, а Долина"