Спекотна блондинка з "Жіночого кварталу", а також зірка проєкту "Ліга сміху" Катя Нікітіна майстерно продемонструвала вертикальний шпагат. Ефектним кадром вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна приділяє чимало часу своїй сторінці в соцмережі, де спілкується з шанувальниками та ділиться з ними моментами з особистого життя чи роботи, яка у неї досить різноманітна та весела. Вона активно займається танцями та спортом, тому нерідко тішить кадрами з тренувань. На цей раз так і сталося.

Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/
Катя Нікітіна. Фото: instagram.com/nikitkinna/

Так, Катя Нікітіна постала на новому фото у досить екстремальній для багатьох людей позі – високо піднявши одну ногу і розтягнувшись у ідеальному вертикальному шпагаті. Актриса вже не вперше демонструє це вміння і можна припустити, що це одна з її коронних "фішок".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шанувальники не стали приховувати захоплення та закидали улюблену актрису компліментами.

"Так мило", "Красунечка", - написали в коментарях під фото.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Олександра Пікалова з "Квартал 95" показала, що українцям не страшна непроглядна темрява та холод: "Нас гріють емоції".

Також наш портал інформував, що зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко показав, що найбільше бісить українців, коли відключають світло: "Життєво в наш час".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук засліпила українців посмішкою та розкрила секрет позитиву: "ЗСУ".