Юлія Саніна - відома українська виконавиця, фронтвумен The Hardkiss, яка стала популярною менш як 20 років тому.

Зараз у Instagram вона заявила важливу річ щодо діяльності їхньої групи та концертів.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

"Ми зіграли останній запланований на 2022 рік сольний концерт. Дякую всім, хто ходив на наші концерти, хто був з нами, хто підтримував. Разом ми робили хороші справи. Група зараз йде в таку відпустку, від концертів . До весни ми плануємо писати нові пісні, робити аранжування. Творчість має продовжуватися", - каже Юлія Саніна у відеозверненні.

Стало відомо, що навесні 2023 The Hardkiss знову вирушать підкорювати світ своїми хітами. Наприклад, Юлія Саніна заявила, що їх можна буде почути у США, Канаді. Буде перший концерт у Лондоні. А ще їх можна чекати в Іспанії, Ірландії та навіть у Гаазі.

Популярні новини зараз
Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Юлія Саніна. Фото: скрін youtube
Юлія Саніна. Фото: скрін youtube

"Сподіваємося, що Путін і його банда швидше буде в Гаазі, ніж ви з концертом", "А коли буде концерт у Києві, присвячений 10-річчю гурту? Який переноситься вже третій рік", "Як чекаємо на концерти в Україні", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком"

Як повідомляв "Знай.uа", Юлія Саніна з The Hardkiss допомогла українцям відшукати надію у новій пісні "Маяк": "Як зірка в небі"

Знай.uа писав, Юля Саніна з The Hardkiss показала себе без макіяжу, подруга Тіни Кароль виглядає на 8 клас