Шеф-кухар, кулінарний експерт та переможець одного з перших сезонів шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко якось нещодавно поділився думками, заявивши, що жінок завжди вчать брати шлюб, ніби це їхній обов'язок...

Тоді як чоловіки теж повинні це вміти – бо представниці прекрасної статі варті кожного зусилля. А зараз він розповів про участь у подкасті, у якому заявив таке.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

"Я повішуся, якщо відкрию другий ресторан. Вперше, коли я про це сказав - подкаст. Нещодавно вийшов, до речі. Взагалі, Петро крутий і підкаст його крутий. Його гості - найтоповіші люди в різних сферах. Вони вам і про бізнес розкажуть, і про свої стосунки, і про пластику", - пише Євген Клопотенко у публікації.

Він також додав, що найголовніше у всій цій історії, що люди діляться своїми відчуттями щодо всіх речей у світі, включаючи фондові ринки, інтим та інше.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"Крутий подкаст! ​​Але не вистачило вас! Щось про ваше життя, про особисте", "Соррі, але часом варто цікавитися біографією та "досягнень" людей, яких ви називаєте крутими" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко навчив чоловіків, як зберегти шлюб: "Важко кожному"

Як повідомляв "Знай.ua", Євген Клопотенко запропонував українцям займатися с*ксом солов'їною: "Майстер-клас?"

Знай.ua писав, Зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко навчив, як рятувати дітей їжею: "Не так складно"