Українська телеведуча та одна з найяскравіших зірок ТСН Марічка Падалко регулярно звітує про ситуацію в нашій країні.

Робить це ведуча новин у соціальних мережах. Ось і зараз Марічка Падалко розповіла, як ворог знову завдав масованого ракетного удару по Україні, переважно по об'єктах інфраструктури. У Дніпрі (відео 1) постраждали 23 особи, зокрема 15-річна дівчина.

Марічка Падалко, фото: Знай.ua
Марічка Падалко, фото: Знай.ua

Відомо, що Київ атаку відбив – збиті чотири ракети (відео 2) та п'ять дронів. Водночас мер міста Філатов оприлюднив фото (3), на якому уламок, який застряг у пальті робітниці мерії. Вона опинилася на операційному столі.

"Відсутність світла в українських будинках спікера Путіна пояснив "відсутністю бажання у Києва сидіти за стіл переговорів". Нічого дивного Суд у Гаазі визнав терористів Гіркіна, Дубинського і Харченка винними у знищенні літака М20 відео 4). Покарання - довічне ув'язнення" - інформує Падалко.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

З'явилася також інформація, що Литва зібрала 250 млн. доларів на морський дрон для України. А українські експерти прибули на місце падіння ракети у прикордонному польському селі (відео 5).

Мама загиблого воїна з Рівненщини Івана Клюйка на гроші, які держава виплачує за воїна, профінансувала будівництво спортивного поля в селі Орв'яниця. На це пішло 2 місяці та 2.5 мільйона гривень (фото 6-7)

Не забула Падалко і про інші новини, що обговорюються.

Нагадаємо, що лідер "Антитіла" Тарас Тополя штовхнув ведучу ТСН Марічку Падалко на гріх.

Раніше ми повідомляли, що легендарна ведуча новин Марічка Падалко поштовхала бункерного путіна.