Відомий український співак, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес розповів, що з ним сталася неприємність і тому він кілька днів не виходив на зв'язок із шанувальниками. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Дантес активно користується соцмережами, але останніми днями не виходив на зв'язок із шанувальниками. Він зазначив, що на це була вагома причина – його сторінку заблокували. За словами артиста, для нього це була вкрай неприємна несподіванка, адже віртуальний світ не сприймає суворої реальності, яку він показує.

Володимир Дантес. Фото: instagram.com/vladimirdantes/
Володимир Дантес. Фото: instagram.com/vladimirdantes/

"Мій акаунт заблокували 2 дні тому. Останнє і єдине що було в сторіс - це як з волонтерами розвозив у Циркуни, і в Тишки гуманітарку, генератори, ліхтарики. Швидше за все, @meta не дуже любить колись навколо накачаних губ, підкачаних дуп, Греммі та іншого прекрасного..з'являється знищені села/міста. У віртуальному, брехливому світі, де немає місця реальності, реальності в якій гинуть люди, залишається без усього, страждають діти та знищується нація.. ніхто не хоче це прийняти", - поділився артист.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальники погодилися з Дантесом і зазначили, що якщо це сталося, то він усе робить правильно.

"Ти нічого не вартий у цьому житті, якщо інста тебе жодного разу не блокувала", - пожартували у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Володимир Дантес заявив, що судний день уже розпочався: "Хто не розуміє..."

Також наш портал інформував, "Сама ти ненормальна": Надя Дорофєєва зізналася у нетрадиційних бажаннях – дощ, туман, бруд.

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва знайшла спосіб боротьби з нахабними сусідами, знадобиться другий дриль: "Доброго ранку..."