Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка, співає та активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей.

Alyona Alyona за весь період війни записала декілька треків з колегою Jerry Heil, і всі вони мали великий успіх. Проте, зважаючи на все, артистки не збираються зупинятися. Тепер вони поповнили свою спільну творчість ще однією піснею "Posmakuj".

alyona alyona, Jerry Heil та Trill Pem, кадр з кліпу
alyona alyona, Jerry Heil та Trill Pem, кадр з кліпу

Зірки вперше зазвучали польською мовою та у дуеті з польським репером Trill Pem, батьківщина якого під час війни надала українським біженцям неймовірну допомогу.

"Кожна людина шукає для себе підтримку: чи це її друг, чи це Бог, чи це її кохана людина, чи це тренер — не важливо. Важливо, що коли людина не одна, а їх двоє, відбувається синергія й стає набагато більше щастя та любові. Після війни у нас так само буде незрозуміло на душі. Так, ми виграємо. Але буде пусто і ніби лише самі мазки перед очима — ніякої чіткості", - написала Савраненко про прем'єру.

Популярні новини зараз
Курс долара кине у розпач: вже затвердили Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Зима буде без світла: тривожний прогноз Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців
Показати ще

Кліп у чорно-білих кольорах доступний для перегляду на YouTube. Серед коментарів можна помітити не лише захоплення українців, а й поляків, яким дуже сподобалася ініціатива Олени та Яни.

Раніше ми писали, що Alyona Alyona помітила, як війна змінила людей і виклала все, що думає: "Без дозволу в душу"

Як повідомляв Знай.ua, Alyona Alyona розповіла, до яких справ повернулася після паузи через війну з росією: "Максимум для перемоги"

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona і Jerry Heil у тисячний раз закохали в себе українців, зазвучавши польською: "Шедевр"