Відомий український музикант, автор легендарних пісень, багатодітний батько та чоловік молодої блогерки Катерини Репяхової Віктор Павлік зрідка радує шанувальників новими публікаціями у Instagram, де за його життям стежать близько 100 тисяч людей.

Віктор Павлік тільки недавно презентував нову пісню "Зоряна моя дружина", яку присвятив коханій Катерині Репяховій, і одразу випустив ще одну, але вже в дуеті з чарівною співачкою Анною Сінгаєвською.

Павлік та Сінгаєвська, фото з обкладинки пісні
Павлік та Сінгаєвська, фото з обкладинки пісні

Їхня спільна творча робота називається "До тебе". У пісні звучать слова про кохання та тугу. Віктор Павлік спробував озвучити мрію кожного українця, який вимушено покинув рідні землі та розлучився з близькими.

"Мрія кожного з нас: повернутись додому, обійняти кохану людину , зустрітись з друзями яких давно не бачив, пройтись вулицями мирного Херсона, Маріуполя, Києва, Донецька, Львова. Дихати спокійно. Жити вільно. Любити. А так вміємо тільки ми ❤️", - написав він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зважаючи на реакцію шанувальників, цими рядками музикантові вдалося зачепити їх за живе.

Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/
Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/

Раніше ми писали про те, що чарівна Катя Бужинська увірвалася в міцні обійми Віктора Павлика: Репяхової довелося посунутись

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова не стала заперечувати, що їй соромно цілувати 56-річного Віктора Павліка: "Заради мільйонів"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова зізналася, що син не пішов на руки до Віктора Павліка через образу: "Дивився такими очима..."