Відома українська хореографиня, переможниця шоу "Танці із зірками" 2018 року та щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями у Instagram.

Ілона Гвоздьова ділиться з фанатами не лише творчими успіхами чи новинами зі світу шоу-бізнесу, вона також розповідає про особисті моменти життя. На цей раз артистка розмістила пост для жіночої половини своєї аудиторії та заговорила про любов до себе.

Ілона Гвоздьова, скріншот з Instagram
Ілона Гвоздьова, скріншот з Instagram

За словами Ілони, кожній жінці потрібно вміти відпочивати та забувати про життєві турботи, щоб бути в ресурсі та радувати оточуючих. Артистка порушила цю тему після відвідування Spa-центру, її настільки вразило відчуття після пройдених процедур, що вона негайно вирішила поділитися своїм досвідом із численними фанатами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що Ілона Гвоздьова заради краси лягла на стіл професіонала: "Є професійні руки...". Легенда "Танців зі зірками" показала, як правильно отримувати задоволення у масажному кабінеті.

Раніше ми повідомляли, що Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" показала, як фарбує 7-річну доньку по-дорослому, але раз на рік: "Відволікти від подій" .

Також стало відомо, що Ілону Гвоздьову з "Танців зі зірками" лякає, що вона крутиться як білка і "забуває" про чоловіка з дітьми: "Встигнути все..." .