Фронтвумен гурту "Hardkiss" Юлія Саніна здивувала українців епатажним чином і заспівала для них свій останній хіт. Ролик знаменитість опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юля Саніна підкорила своїм голосом та харизмою, напевно, не один мільйон слухачів, тож шанувальників у неї хоч греблю гати. Зірка намагається постійно підтримувати з ними зв'язок, зокрема, використовуючи соцмережі, де ділиться яскравими фото та відео.

Юлія Саніна. Фото: скрін youtube
Юлія Саніна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Юля Саніна вирішила порадувати українців новим роликом. Зірка постала в епатажному образі з цікавим макіяжем, підспівуючи свій останній хіт "Маяк".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники зраділи такому невеликому, але приємному сюрпризу від зірки і відзначили, що з її творчістю життя стає яскравішим. А деякі зауважили, що Саніна виконала пісню не в "живу", а підставила у відео студійний запис.

"Яке похмуре було б життя без вашої музики... Дякую, що завжди даруйте нам силу і надію)", "Юля, Ви чарівна", "Той випадок, коли the hardkiss використовує фанеру", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юлія Саніна з The Hardkiss поділилася наболілим і не стримала сліз, що навернулися на очі: "Відчуваю себе пір'ячком".

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" заявив, що українців більше ніщо не здивує, навіть поява інопланетян: "Закрийте небо".

Крім того, ми писали, Тіна Кароль подарувала щастя найменшим, тільки сльози на очах: ​​"Мені не вистачає..."