Відомий музикант, соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка похвалився несподіваним, але дуже приємним знайомством із героєм, якого обожнюють усі українці. Фото артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олег Скрипка, як і багато артистів, зараз більшу частину свого часу перебуває в дорозі, адже активно гастролює з благодійними концертами, щоб допомагати простим українцям та ЗСУ. Цього разу він виступив для діток у лікарні "Охматдит", де на нього чекало несподіване знайомство.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube
Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

Так, Олег Скрипка похвалився, що зміг особисто познайомитись із псом Патроном, який за час протистояння російським окупантам став справжнім національним символом України та зіркою світового рівня. Чотирилапий герой, мабуть, також приїхав підняти настрій дітям.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"На одному з наших благодійних концертів особисто познайомився із Патроном", - поділився з шанувальниками музикант.

Реакція шанувальників була блискавичною.

"Як мило)))) Дві яскраві особистості", "Дві живі Легенди!" - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Олег Скрипка з "ВВ" побував там, де постраждалі українці знову здобули спокій і будинок: "По всій країні".

Також наш портал інформував, що Тарас Тополя з "Антитіл" заявив, що українців більше ніщо не здивує, навіть поява інопланетян: "Закрийте небо".

Крім того, ми писали, Дмитро Комаров із "Світу навиворіт" нагадав, які мерзенні військові "тактики" використовує росія: "Вже не дивуємося".