Алекс Топольський - новий головний герой найромантичнішого шоу "Холостяк" і успішний бізнесмен. У жовтні 2022 року відбулася довгоочікувана прем'єра, тому чоловік активно знайомить глядачів зі своїм життям у Instagram.

На проекті за 4 випуски встигло відбутися багато яскравих подій, однією з них є перший поцілунок Алекса Топольського з його фавориткою Олександрою. Холостяк вирішив розповісти, як зважився на такий крок і що відчував.

Учасниця "Холостяка" Саша
Учасниця "Холостяка" Саша

Насамперед чоловік зазначив, що дуже чекав першого поцілунку на проекті, як і багато глядачів. Атмосфера, танці та близькість сприятливо вплинули на цей момент.

"До всього іншого мені подобалася жіночність і ніжність Саші. Завдяки щирості розмови ми обидва відчули імпульс і піддалися йому 🔥 Взагалі для мене очікування першого поцілунку - хвилюючий момент будь-якої романтичної пригоди. Мені здається, що поцілунок - простий і швидкий спосіб "прочитати" всю інформацію про партнера", - заявив Алекс.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Топольському подобається демонструвати свої почуття партнеру, навіть якщо це на публіці. Він переконаний, що життя дане одне, тому немає сенсу ховатися. Більше того, Холостяк вважає нормою поцілунки на першому побаченні та радить іншим хлопцям бути ініціативнішими.

"Так що порада всім хлопцям - виник коннект з дівчиною, йди "ва банк" та ініціюй поцілунок, а раптом не відповів взаємністю - нічого страшного. Зате ви показали, що ви відчуваєте і що ви не просто друг, не напарник, а ви бачите себе як потенційного партнера у відносинах. Цілуйтеся частіше – це піднімає настрій, зміцнює відносини та імунітет 😜" - зазначив він.

Скріншот із Instagram, Алекс Топольський
Скріншот із Instagram, Алекс Топольський

Раніше ми писали про те, що учасниця "Холостяка" накинулася на Алекса в номері готелю: "Змінить перебіг сезону"

Як повідомляв Знай.ua, Олександра Мудрая обрала іншого з шоу "Холостяк": Алекс Топольський зачекає, поки поряд такий чоловік

Також портал Знай.ua писав, що Саша Мудра більше не фаворитка? Алекс Топольський провів ніч з іншою учасницею "Холостяка", а Роксолана стала босом