Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова зустрілася з українським героєм Михайлом Діановим із позивним "Мішаня", якого деякий час звільнили з полону окупантів. Його фото з знеможеним виглядом вразили весь світ і завдяки їм багато хто зміг усвідомити, наскільки жорстоко чинить росія. Він воював у Маріуполі та пережив справжній жах.

Михайло Діанов, фото: Знай.ua
Михайло Діанов, фото: Знай.ua

Чоловік не просто так прийшов на зустріч до Полякової, він вирішив долучитися до благодійної ініціативи "Разом з нами мільйони. Протезування для Незламних", амбасадорім якого є співачка.

Він пожертвував 1,7 млн ​​бійцям, що залишилися без кінцівок через війну і які чекають на встановлення протезів. На подяку Полякова навіть поцілувала його в щічку.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Я неймовірно вдячна Михайлу Діанову, легендарному оборонцю Маріуполя, за те, що він зробив і продовжує робити для України", - написала Оля.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова розповіла про розлучення зі своїм чоловіком: "Тілки, які бояться залишитися самі"

Як повідомляв Знай.ua, Маша Полякова опинилася на операційному столі, а мама Оля все стрибала на сцені: "Ну, співає матюки"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова показала, як у перервах між танцями з Єжовим оточила теплом біженців: "Всі наші діти повернуться"