Відомий український актор Тарас Цимбалюк знайомий публіці завдяки ролям у серіалах "Кріпосна", "Спіймати Кайдаша" та інших картинах. Нещодавно артист пережив розлучення з дружиною, але швидко прийшов до тями і зараз частенько розповідає про насичене життя в Instagram.

Тарас Цимбалюк має розкішну фігуру, тому може собі дозволити часто її демонструвати численним шанувальникам. Особливо сильно його формами захоплюється жіноча половина аудиторії.

Тарас Цимбалюк, фото: Instagram
Тарас Цимбалюк, фото: Instagram

Артист вкотре оголив свої широкі груди, на яких можна помітити близько п'яти татуювань, а решта зайняла почесні місця на його плечах.

Фотографії він зробив у свого тату-майстра, до якого він прийшов, щоб оновити тіло ще одним малюнком. Його, на жаль, він фанатам не показав, проте місце розкрив - татуювання на його біцепсі.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як і очікувалося, жінки знову не втрималися перед розкішними формами Тараса і завалили його компліментами. Деякі все ж таки заявили, що він переборщив з татуюваннями і "зіпсував" своє ідеальне тіло.

Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/
Коментарі - instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Раніше ми писали про те, що Тарас Цимбалюк із "Кріпосної" нафарбував губи помадою і натягнув перуку: "Ревнивий?"

Як повідомляв Знай.ua, Тарас Цимбалюк показав, що робив із напівголою колишньою дружиною Тіною в туалеті: "Можна пахвою"

Також портал Знай.ua писав, що Тарас Цимбалюк не стримався через участь "Холостяка" з Топольським, яка була в шоу: "Мавпа ти"