Відома українська телеведуча, блогерка, модель та просто красуня з розвиненим почуттям гумору Олена Філонова, яка днями зізналася, що її постійно переслідують злісні та заздрісні люди, вирішила нагадати українцям, що головна перемога ще попереду. Зірка впевнена, що ми подолаємо всі випробування, і світло всередині нас ніколи не згасне.

Цього разу Олена Філонова побажала всім своїм шанувальникам, щоб їхній ранок починався з добрих новин.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Філонової у мережі Instagram.

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Коли твоє життя намагаються зламати, ми Українці не ламаємось, боремося і готові до будь-яких моментів. Немає світла – Боже дякую за романтику. Немає інтернету - нарешті поспілкуємося один з одним і вислухаємо те, що на душі! Ми знайдемо вихід навіть у самій темряві. Бо світло всередині нас ніколи не згасне! Тримаю келих за віру в перемогу України та бажаю, щоб усі ми прокидалися від щасливих новин. Краса врятує світ", - пише Олена Філонова.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Олена Філонова, фото: Instagram
Олена Філонова, фото: Instagram

Зірка екрану опублікувала ще й знімок, де вона лежить на білому ліжку в халатику та елегантному комплекті спідньої білизни, тримаючи в руці келих шампанського. Шанувальники засипали свою зірку компліментами та лайками. Ось, що пишуть люди: "Красуня", "Красуня українська наша", "Дуже правильно сказано", "Віримо у перемогу".

Нагадаємо, "Хочу жити...": пристрасний "Ревізор" Олена Філонова дійшла до краю, красуня втомилася терпіти.

Раніше повідомлялося, красуня з пишними формами Олена Філонова втекла в елітний ліс, її спіймала "білочка": "Дивіться...".

Також, чарівна Олена Філонова виплакалася за всю Україну, емоції зашкалюють: "Я не можу...".