Неймовірна красуня з пишними формами, українська телеведуча, блогерка, модель та зірка шоу "Ревізор" Олена Філонова, яка днями розплакалася на камеру через щастя, що було звільнено місто Херсон, продовжує радувати своїх шанувальників. Справа в тому, що зірка показала свій невеликий вояж до одного з українських відпочинкових комплексів.

Цього разу Олена Філонова поділилася яскравими кадрами із заміського готельного комплексу, який нам нагадує "Релакс парк Верхоли", який розташований у Полтавській області, проте це спокійно може бути будь-яке інше місце в нашій гарній країні.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олени Філоновій у мережі Instagram.

Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram
Stories Олени Філонової, скріншот: Instagram

"Дивіться, це ліс та білочка", - пише у своїй історії Олена Філонова.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У новій серії історій від Олени Філонової можна помітити, що зірка не просто так приїхала відпочивати, ходити в халаті та робити селфі. Тут Олена Філонова займається приміркою різного вбрання і навіть дегустує страви місцевої кухні.

Але у новій історії Олена Філонова знайшла гарний кадр, де до неї приєдналася майже справжня білочка. Зірка поставила ручку, нібито для фото з білочкою, проте вставила дрібне зображення себе в халаті та рушник на голові.

Нагадаємо, чарівна Олена Філонова виплакалася за всю Україну, емоції зашкалюють: "Я не можу...".

Раніше повідомлялося, Олена Філонова випустила на волю свою кішечку - чоловіки, прикрийте рот: "Боже, обожнюю...".

Також, спокусниця Олена Філонова несподівано втратила штанці: "Завжди відкрита до людей".