Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник) після довгих років роботи в росії відразу заявив про свою громадянську позицію і зараз захищає рідну країну в лавах ЗСУ, не боячись російських окупантів. Таким вчинком він завоював повагу багатьох шанувальників та зірок.

Макс Барських відповів на безліч цікавих питань в інтерв'ю Delfi. Один із них стосувався того, чи змінив він ставлення до когось і що встиг переосмислити за період війни.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

"Я дуже щасливий, що мені вдалося бути корисним своїй країні. Я щасливий, що зараз моя пісня перш за все говорить про час, в якому живе Україна. Це неймовірно цінне призначення, я не вибирав його, але він вибрало мене", - відповів він.

Артист також зізнався, що в нього немає друзів у росії, тому він ні з ким не підтримує зв'язок. А ось брехлива інформація про те, що Барських все ще виступає в країні-терористці, його анітрохи не хвилює.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Більше того, подібні пропагандистські заяви він порівняв із маренням психічно хворої людини.

"Війна колись закінчиться, як і Путін з усіма своїми пропагандистами. Час покаже, де будуть усі ці безсоромні дорослі люди, які завдали стільки шкоди нашій країні своїми злими язиками", - заявив музикант.

Раніше ми писали про те, що Макс Барських заявив, що путінський режим впаде ціною української крові, але росіяни мають шанс: "Врятувати від ганьби"

Як повідомляв Знай.ua, Макс Барських зазвучав китайською мовою після звільнення Херсона: "Давно"

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських торкнувся зізнанням про те, як ставиться до рідної мами: "Зобов'язаний усім"