Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, яка не виступила на "Євробаченні-22" через скандал із Кримом, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей .

Навколо Аліни Паш ходило багато скандалів, у моменти публічного усвідомлення своїх помилок, на неї звалювалася ще більша порція хейту, особливо після того, як вона обдурила народ із підробленою довідкою про поїздку до тимчасово окупованого Криму.

Аліна Паш. Фото: скрін youtube
Аліна Паш. Фото: скрін youtube

Артистка в тисячний раз вирішила пояснитися і вибачитися перед усіма в інтерв'ю на YouTube-каналі "Палає".

"Я бачу свої помилки й провтики, розумію й визнаю. Їх вже не стерти. Вони є, бо Я ніколи не сиділа на місці і завжди щось робила. Якщо Ви якось пропустили мої вибачення в медіа за брехню та довідку – ось вони знов", - написала Аліна Паш.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Їй шкода, що в ті моменти їй не вистачило відповідальності і вона не могла щось зробити інакше, проте співачка має намір продовжувати жити та творити. Себе сама вона вже пробачила і більше не носить цей тягар.

"Такі розмови відкривають нові грані та призми бачення, і це надихає заглиблюватись, розвиватись і ставати свідомішою. Щодня ставати кращою. Місцями було непросто, мені таки до сих пір складно вірно обрати слова серед емоцій, але Я радію, що цей діалог відбувся", - поділилася вона.

Раніше ми писали про те, що Аліну Паш розпирає від гордості через те, що вона зазвучить у грі любителів автогонок: "Особливі емоції"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Паш заспівала про українців, у яких з початку війни прокинулися віра та єдність: "Велика родина"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Паш вляпалася в новий скандал, невдало пожартувавши про свої колишні "заслуги": "Жерсть просто"