Відома українська телеведуча та акторка Анастасія Коротка, яка до того ж є дружиною Андрія Бєднякова з "Орла та Решки", активно розвиває свій аккаунт у Instagram і частенько розміщує для шанувальників свіжі публікації. На артистку в соцмережі підписано понад 400 тисяч людей.

У жовтні місяці Настя Коротка народила дитину від чоловіка Андрія Беднякова. Хлопчика назвали Остапом. Зараз ведуча ділиться моментами з буднів мами двох дітей, перебуваючи в Америці, далеко від рідних.

Анастасія Коротка, фото: Instagram
Анастасія Коротка, фото: Instagram

Вона неодноразово зізнавалася, що мало що встигає, тим більше без допомоги з боку, але шанувальники все одно захоплюються нею і ставлять за приклад. Зараз Настя жартівливо заявляє, що тягне двох дітей з останніх сил не заради того, щоб на старості років їй подали склянку води.

"Я ж правильно все розумію,я кожен день фігачу на своїх діток,щоб вони мені в старості стакан водички принесли!??Мені просто цікаво,а нафіга мені та водичка ?????🤣🤣🤣Жартую звичайно ))дітки то наші квітки) Насправді не треба мені водички,мені треба двоповерхова хатинка біля моря))а тоді вже можно і стаканчик водички тяпнути)))", - написала вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коротка додала, що настільки сильно любить своїх дітей, що задихається у всіх сенсах. Також вона показала відео, на якому тягне Ксенію на спині, а Остапа тримає на руках.

Раніше ми писали про те, що Коротка показала, як "зашивається" із сином, але Бєдняков "підганяє" ще сильніше: "Довго чекати?"

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" поринув обличчям у сніг, але пізно помітив, що він "жовтий": "Було кілька..."

Також портал Знай.ua писав, що Андрій Бєдняков з "Орла та Решки" розповів, що відчув, побувавши в рідних краях: "Інакше"