Український артист Дмитро Шуров має власний та дуже успішний сольний проект Pianoбой, а в минулому він був клавішником "Океану Ельзи", "Esthetic Education" та Земфіри. Нині він відважно захищає країну на культурному фронті, дає концерти та допомагає ЗСУ.

Дмитро Шуров визначився зі своєю позицією ще у 2014 році, коли росія тільки-но почала втілювати свій мерзенний план з окупації всієї України, і з того часу він виконує пісні тільки рідною мовою. Однак він не написав жодної нової пісні з 24 лютого. Про це артист розповів в інтерв'ю ЖВЛ.

Pianoбой, фото з Instagram
Pianoбой, фото з Instagram

До нього не приходило натхнення та бажання, він із головою пішов у волонтерство. Тільки заради військових Дмитро знову заспівав та заграв.

"Здавалося, що музики взагалі не буде. Думав, яка може бути кар'єра. Плакав постійно, тому що музика - це дуже потужна річ", - зізнався артист.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Шуров на всіх благодійних концертах співає пісню "Вітчизна", написану 2014 року, але наступного року вирішив її перекласти українською мовою. Зараз артист ні з ким із росії не підтримує зв'язок і відмовився від великої аудиторії. Про свою стару подругу Земфіру, яка йому все ж таки написала, він теж висловився.

"Нецензурні речі. Земфіра поїхала одразу з росії, більше там не перебуває і не живе, але багато хто там залишився і абсолютно нема про що з ними говорити", - заявив він.

Раніше ми писали про те, що Pianoбой розповів, чого найбільше потребують херсонці після деокупації: "Заглушити постійну канонаду"

Як повідомляв Знай.ua, Pianoбой став продюсером Нацвідбору на "Євробаченні-2023" і попередив про нові правила: "Давайте уникнемо зашкварів"