Відомий український дизайнер та творець унікального бренду одягу Андре Тан (Андрій Тищенко) радує шанувальників не лише авторськими стильними вбраннями, а й цікавими публікаціями у соцмережі Instagram, де за ним стежить близько 280 тисяч людей.

Андре Тан на подив багатьох українців порадів відключенню електроенергії, бо в цей момент може провести час наодинці з собою, навіть без телефону та інтернету. Він вирішив поділитися тим, що встиг усвідомити за часи у непроглядній темряві.

Скрін, Instagram Андре Тан
Скрін, Instagram Андре Тан

Перше, що він зрозумів - немає жодної користі для того, щоб шукати зізнання та слави.

"Я можу вам з впевненістю сказати, що ніхто з людей, яких ви бачите з екранів телевізорів, не ставив собі за мету стати знаменитим. Я теж, власне, не вийняток. Вони стали такими завдяки власній праці та розвитку. Справжня краса вчинків у самих вчинках, а не у тому, що про них скажуть інші" , - пояснив Андрей.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Другим він зазначив те, що проблеми народжуються в голові. Дизайнер впевнений, що нещасними людей робить відношення до проблем. Він навів приклад із цими відключеннями світла, адже спочатку це нервувало, а потім дало можливість усвідомити багато речей.

Третє – зло завдає нам болю лише тоді, коли ми відповідаємо на нього.

"Ми не контролюємо вчинки інших людей, так само як і події навколо нас. Злі вчинки набирають ударної сили лише тоді, коли ми дозволяємо їм це зробити. Відповідаючи на зло злом, ми не допомагаємо нікому: ні собі, ні людині, що нас образила. Лише передаємо "естафету зла" нашому оточенню", - заявив Тищенко.

Раніше ми писали про те, які чоботи будуть у тренді взимку 2023 року: дизайнер Андре Тан показав актуальні моделі

Як повідомляв Знай.ua, міняємо помпон на балаклаву: Андре Тан підказав, що носити на голові цієї зими

Також портал Знай.ua писав, що Андре Тан назвав те, через що любов до партнера може згаснути: "На цю вудку потрапляв не раз"