Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, окрім іншого ще й активує у соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч людей.

Олег Скрипка вирішив нагадати, в які скрутні часи живе український народ. Крім жорстокої війни, в країну прийшла зима із лютими морозами, а через масові атаки окупантів більша частина населення залишилася без електроенергії та тепла. Проте, все ж таки артист упевнений, що українців вже не залякати.

Олег Скрипка. Фото: скрін youtube
Олег Скрипка. Фото: скрін youtube

"Холодно, нас морять холодом, нас морять цими мирними перемовинами, але я думаю, що нас вже не злякати. Ми на стільки внутрішньо тверді і загартовані, що ми легко пройдем, цей найтящій період, в який ми з Вами зараз живемо", - написав він.

Музикант також зазначив, що Різдво, що наближається, - це відмінний шанс загадати бажання, яким властиво збуватися в такий чарівний час.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він закликав не мріяти про негативне, наприклад, щоб путінський режим нарешті був знищений, а налаштовуватися лише на позитивні цілі.

"Давайте бажання такі не стосовно, когось трощити, палити, стосовно нас, стосовно процвітання, стосовно миру, розквіту, розбудови, перемоги внутрішньої безумовно і потім зовнішньої і готуємо колядки, серйозно готуємось до Різдва.І я думаю це дуже дуже буде актуально", - зазначив Олег.

Раніше ми писали про те, що Олег Скрипка з "ВВ" не припинив робити вино під час війни, щоб напоїти їм українців після перемоги: "Буде добрим"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Скрипка з "ВВ" згадав, як відпалював 35 років тому і довів, що його запал не згас: "Продовжує качати"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка з "ВВ" показав, який несподіваний сюрприз зробила йому доля: "Особисто познайомився"