Якось недавно Надя Дорофєєва ділилася декількома цікавими Instagram Stories, у яких торкалася ситуації з відключеннями електроенергії, що пов'язано з ударами супротивника по нашій критичній інфраструктурі.

Наразі виконавиця розповіла про неймовірний день, адже два роки тому сформувалася чи не офіційна фан-спільнота.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Ми стали однією великою, дружньою сім'єю. За ці роки ми знайшли всі смисли нашої родини. Ми зустрічалися один з одним на концертах, робили фото разом, підтримували один одного і допомагали. На жаль, ця страшна війна. змінила всі наші плани на зустрічі та концерти, але нас це не зламало - тримаємось разом і досі. Знаємо, що зовсім скоро, ми знову зустрінемося і заспіваємо нові пісні разом в унісон!", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

У ролику зібрані фрагменти, на яких Надя обіймається, співає та радіє зі своїми фанатами на різних локаціях, включаючи сцену тощо.

Надя Дорофєєва, скріншот із випуску шоу "Голос країни"
Надя Дорофєєва, скріншот із випуску шоу "Голос країни"

"Стільки всього було і все це за два роки. Не віриться", "Скоро, ми всі зустрінемося і обійматимемося", "Бажаю щастя, злагоди, здоров'я, успіху і нехай цей рік буде мирним", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зарядку робимо? Сонна Надя Дорофєєва не встигла відкрити очі, а вже треба роздягатися

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва показала чоловіка, який змусив її гірко плакати, але Кацуріну рано стискати кулаки: "Мій переможець"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва наклюкалася з яскравою подружкою, що аж Вова Дантес захотів: "Виїжджаю, залиште трохи"