Відомий український телеведучий, шоумен, волонтер та друг Сергія Притули Олександр Педан відвідав звільнене місто Херсон. Тут Сашко допомагав зі своєю командою волонтерів, а також встиг отримати несподіваний подарунок від місцевих у вигляді соковитого кавуна.

Про це стало відомо завдяки публікаціям Олександра Педана у мережі Instagram.

Stories Олександра Педана, скріншот: Instagram
Stories Олександра Педана, скріншот: Instagram

Телеведучий і блогер розповів, що дуже багато населених пунктів на під'їзді до Херсона практично повністю стерті з землі. У самому Херсоні руйнування значні, але їх набагато менше, ніж на околицях.

Публікація Олександра Педана, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Педана, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Якщо говорити про територію, то маленькі села неподалік Херсона зруйновані на 80 – 90%. Обласний центр так не постраждав. Сподіваюся, рашисти не мститимуть місту. У Херсоні зараз немає світла та води. Фактично, всі живуть на гуманітарній допомозі, яка їм дуже потрібна", - пише Олександр Педан.

Олександр Педан зазначив, що у місті зараз багато волонтерів, які допомагають у відновленні та забезпеченні місцевих продуктів першої необхідності.

"Хочу зазначити, що насправді зараз дуже потужно працюють і волонтери, і влада. Наприклад, Хмельниччина є побратимом Херсонщини, і ось, за вказівкою президента, туди відвозять багато гуманітарного вантажу. Різного! Наприклад, дві фури з цементом поїхали убік Кривого Рогу, там він потрібний для відновлення будівель", - додав Педан.

Пізніше телеведучий опублікував серію Stories, в яких похвалився соковитим і стиглим кавуном.

"Херсонський кавун, про який я розповідав у публікації. Цілий і смачненький", - написав у своїх історіях Олександр Педан.

Stories Олександра Педана, скріншот: Instagram
Stories Олександра Педана, скріншот: Instagram

У зв'язку з цим нагадаємо, що не тільки Педан мав амбіції на херсонський кавун. Президент України нещодавно провів масштабну прес-конференцію для українців, на якій озвучив низку важливих тез про війну, переговори з Росією та в цілому ситуації в країні. У прес-секретаря президента Сергія Никифора був ідеальний план того, як зняти напругу у всіх наприкінці конференції, але він не врахував жодного важливого чинника.

Несподівано для всіх наприкінці інтерв'ю Зеленський розгорнув папірець, який йому підсунув прес-секретар, і обличчя раптово змінилося. На ній було написано - "кавуна не буде, він згнив". Як пояснив президент, після визволення Херсона він хотів спробувати кавун. Йому пообіцяли, що передадуть ягоду, проте він не бачив кавуна і навіть не чув про нього до початку конференції.

Нагадаємо, Олександр Педан одягнув військову амуніцію і вирушив до Харкова та Ізюму: "Туди прилітає постійно".

Раніше повідомлялося, легендарний ведучий України Олександр Педан згадав, як нас зрадили поляки та турки: "Намагалися розрулити, але...".

Також, Олександр Педан врятував українських дітей із Харкова: "Без сирен".