Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно пережила розрив із Володимиром Дантесом і будує нові відносини, показала, як виглядає після чергових ракетних ударів росіян.

Нову посаду вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина показує деякі подробиці своєї роботи, а також особистого життя.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Цього разу в пості було опубліковано одну й ту саму фотографію, але в різному дозволі. На першому кадрі вона посміхається, сидить у білому вбранні з глибоким декольте, і здається, що все чудово.

Другий кадр такий самий, однак, у тій же посмішці вже видніється нервова посмішка людини, яка продовжує протягом дев'яти місяців переживати повномасштабну війну.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Муд українців, коли: 2 дні не милися, 56 годин без світла, Інтернет не ловить 😁😁" - сказано у повідомленні під постом.

Справді, останні кілька днів видалися вкрай складними для наших громадян, адже ми частково відчули на собі всі "принади" блекауту, який нам регулярно влаштовують російські окупанти.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про ці чудові кадри:

"Що мені подобається в українців, що ви завжди знайдете позитив і завжди залишитеся разом одна для одної ваша підтримка це нереально з боку дивитися та розуміти що таке країна !!!❤️";

"У Херсоні таке вже місяць, а зараз взагалі обстрілюють його з артилерії...";

"Думаю генератор ви собі дозволити можете... А там і світло та інтернет";

"Місяць без світла, 7 місяців без Інтернету та зв'язку, а тут один день не можуть потерпіти!"

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Видно, що не всі українці поділяють таку ж усмішку, як у Наді, і почали розповідати про проблеми, з якими вони стикаються щодня.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва наклюкалася з яскравою подружкою, що аж Вова Дантес захотів

Раніше повідомлялося, що Надя Дорофєєва показала чоловіка, який змусив її гірко плакати, але Кацуріну рано стискати кулаки

Також Надя Дорофєєва за 2 роки створила сім'ю, але не з Дантесом і Кацуріним.