Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Вова Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надією Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами в Instagram, де за ним стежить понад 710 тисяч людей.

Вова Дантес активно будує стосунки з Дашею Кацуріною – колишньою дружиною нового хлопця Наді Дорофєєвою. Так, історія все ще звучить заплутано та курйозно, але шанувальники звикли до такого "розкладу". На цей раз він показав, як відвозить кохану додому, до Києва.

Дантес та Кацуріна, фото: Instagram
Дантес та Кацуріна, фото: Instagram

Під час поїздки артист хотів поговорити з Кацуріною, але вона не дуже вчасно заснула. Він саркастично відзначив, яка вона прекрасна співрозмовниця, тим більше, коли їх чекає така тривала поїздка.

Зважаючи на все, вони поверталися з Польщі, де виконавець разом із коміком Олексієм Дурнєвим проводив благодійні заходи на підтримку ЗСУ.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

"За кермом, на довгу відстань, дуже важливо їздити з кимось, щоб підтримувати розмову і не засинати", - написав Дантес.

Даша в момент зйомки відео мило згорнулася калачиком біля Вови.

Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес
Скріншот з Insta Stories, Вова Дантес

Раніше ми писали про те, що розпатлана Надя Дорофєєва розтанула від подяки та гордості: "Вони ніколи нас не здолають"

Як повідомляв Знай.ua, "зниклий" безвісти Дантес повернувся і розповів про біду, що спіткала його: "З волонтерами розвозив..."

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Дантес заявив, що судний день уже розпочався: "Хто не розуміє..."