Відома українська співачка, акторка та колишня солістка поп-гурту Real O Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram та регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч людей.

Світлана Тарабарова не забула про дату, яка відзначається щороку в четверту суботу листопада - День пам'яті жертв Голодомору.

Голодомор, фото - Glavred
Голодомор, фото - Glavred

Артистка наголосила, що український народ завжди пам'ятає про трагедію, яка сталася у 1932–1933 роках, тим більше цього року честь пам'яті жертв сталінського режиму відбуватиметься під час повномасштабної війни росії проти України.

"Пам‘ятаємо. І боремось за те, щоб правду про геноцид нашого народу не було знищено", - написала Тарабарова.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Співачка закликала українців приєднатися до щорічної традиції, яка має назву "Запали свічку" та залишити ввечері 26 листопада вогник у вікні, як вияв скорботи про загиблих та віру в перемогу українців найближчим часом.

"У цей день запаліть свічку на підвіконні - вшануйте пам’ять всіх загиблих", - нагадала знаменитість.

Раніше ми писали про те, що Світлана Тарабарова засяяла від щастя та розкрила секрет постійного позитиву: "Щастить у житті"

Як повідомляв Знай.ua, зірка 1+1 Соломія Вітвицька показала кокетливого Івана, зачарував і Тарабарову: "Більше не вставляєш"

Також портал Знай.ua писав, що Світлана Тарабарова з "Real O" заборонила собі боятися обстрілів заради майбутнього малюка: "Не маю права"