Знаменита українська актриса, зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" Анна Саліванчук влаштувала невелике "фаєр-шоу" у квартирі, доки не було світла. Ефектними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Коли вимикають світло, українці по-різному бавлять час: хтось іде гуляти, хтось читає чи грає з дітьми. Анна Саліванчук показала, як вона веселиться, доки вдома немає світла.

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

Так, актриса показала, як спочатку сидить разом із дітьми біля величезної кількості свічок, розставлених на підлозі. Потім серед кімнати з'являється портативна газова плитка і балон з газом. Анна Саліванчук підпалила конфорки та влаштувала якісь "ритуальні" танці перед відкритим вогнем під знамениту пісню.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальники оцінили, як знаменитість веселиться в ці складні моменти і піднімає настрій іншим, але порадили бути акуратнішими з такими кімнатними "фаєр-шоу".

"Головне волосся там у темряві не спалити, молодці", "Тримайтеся", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, молодший син Анни Саліванчук підготував особливий подарунок для дня народження старшого брата: "Попросився на горщик".

Також наш портал інформував, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вперше відверто заговорила про особисте життя: "Не була готова народжувати".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Олександра Пікалова з "Квартал 95" показала, що українцям не страшна непроглядна темрява та холод: "Нас гріють емоції".