Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Злата Огнєвіч у День пам'яті жертв Голодомору розповіла історію своєї родини, яка могла б припинити своє існування через страшну трагедію у 1932-1933 роках.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram

Артистка нагадала, що Голодомор був спеціально створений радянською владою для того, щоб знищити весь український народ, який активно чинив опір режиму і хотів жити в незалежній державі.

Більше того, у голоді жили родичі співачки. Її прабабуся та бабуся змогли вижити, але великою ціною.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Чудом вижили, що вони тільки не їли, щоб були сили хоча би дихати. Я вже мовчу про масові випадки канібалізму через відсутність альтернативи 🥺" - додала вона.

І зараз історія повторюється, тільки вже з росією, яка теж катує українців.

"Часи йдуть— база незмінна. Тільки тепер нас хочуть зламати холодом й темрявою. Але внутрішнє Світло сильніше і воно світить в душі кожного українця. Вірю в Україну і дякую кожному, хто знаходить в собі сили боротися. Найважчі битви точаться в глибинах душі, бажаю нам вийти з них переможцями 🙌🏼" - написала Злата.

Раніше ми писали про те, що Злата Огнєвіч із закритої вечірки прийшла додому з посудом, ноги не тримали: "Мама побачила..."

Як повідомляв Знай.ua, "Незламні дівчатка...": Злата Огнєвіч у модній балаклаві навчила робити "бойовий" макіяж

Також портал Знай.ua писав, що Злату Огнєвіч не скувало страхом після поїздки до лінії фронту, а віра лише зміцнилася: "Ми впораємося"