Співачка Лілія Сандулеса розповіла про свій шлюб із Іво Бобулом. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі ЖВЛ.

Культова пара була одружена десять років з 1993 по 2003 рік. Познайомились вони у Чернівецькій філармонії, куди її запросили та організували для неї колектив.

[quote author=""]"Я взялася йому допомогти. Тому почалися якісь інтерв'ю, я його теж брала з собою на інтерв'ю, якісь концерти. Як такої любові, цього не було, це було спочатку ось цей музичний тандем" , - Повідомила вона.

Іво Бобул, скріншот з відео
Іво Бобул, скріншот з відео

Чоловік почав виявляти знаки уваги незабаром і відома співачка подалася на його чари. На початку 1993 пара полетіла в США, де пропрацювала 2 роки. Вже тоді артисти почали віддалятися один від одного.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Якоїсь миті жінці довелося відпрацювати самостійно в США, оскільки її чоловік не зміг скласти їй пару на концерті.

"Приїжджаю, а тут, виявляється, сам не живу та іншому не даю. Отже, це була якась помилка", - повідомила вона.

Нагадаємо, що Іво Бобул похвалився, як принизив Йосипа Кобзона разом із Леонідом Кучмою: "Вираз е**ла - насолода". Кобзону ж нічого не залишилося, як сумно стоять осторонь, поки Іво Бобул та Леонід Кучма розважали публіку.

Раніше ми повідомляли, що палкі шанувальниці Павла Зіброва віддали 2 тисячі доларів за його селфі, щоб допомогти Україні: "Душею переживають наші спільні біди".