Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить радувати віддану армію шанувальників свіжими та яскравими публікаціями у соціальній мережі Instagram.

Замість звичних фотографій зі зйомок, проектів та чергових заходів, Антоніна вирішила поділитися буденним моментом свого життя, де вона – дбайлива мама, кохана дружина та проста українська жінка.

Тоня Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko
Тоня Матвієнко, instagram.com/tonya_matvienko

У своїх Insta Stories артистка розмістила дуже зворушливу записку від молодшої доньки Ніни, яку вона народила від нинішнього чоловіка Арсена Мірзояна.

Тоня Матвієнко з сім'єю, фото з Instagram
Тоня Матвієнко з сім'єю, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Маленька склала мамі невеликий список продуктів, які їй потрібно купити додому. Ніна захотіла пачку чіпсів, чупа чупс та упаковку жуйки. Ніна навіть намалювала своїми руками те, як мають виглядати смачні. Записи були зроблені трохи неакуратно і недбало, але дуже мило, що цілком властиво її 5-річного віку. Антоніна з позитивом поставилася до такої ініціативи своєї доньки та відзначила аккаунт чоловіка у підписі до знімка, щоб той оцінив жест малюка.

Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко
Скріншот з Insta Stories, Тоня Матвієнко

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко показала лайфхак, де брати воду Мірзояну, щоб тещі не смерділо: "Щоб можна було злити".

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян розділив радість з херсонцями, які пережили окупацію росії :"Емоції заважають підбирати слова".

Також стало відомо, що Тоня Матвієнко зцілила байдужість голосом і достукалася до британців: "Оздоровлює, навіть простір". Артистка знову виступила для британців і заявила, що голос має "магічні" властивості.