Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" та улюблений зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян не є активним користувачем соцмережі Instagram, але іноді все ж таки балує віддану армію шанувальників яскравими публікаціями.

Радість через новину про звільнення Херсона 11 листопада не оминула Арсена Мірзояна. Більше того, він відчув захоплення та подяку українців на собі, коли приїхав до міста. На головній площі він влаштував невеликий концерт.

"Херсон - Україна!Емоційний стан, ні з чим не порівняти! Справжнє "Місце щасливих людей", - зазначив Мірзоян.

Скріншот із Instagram, Арсен Мірзоян
Скріншот із Instagram, Арсен Мірзоян

Також артист додав, що херсонцям такі сльози радості далися за велику ціну, адже вони пережили справжній жах під окупацією росії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Емоції перших вражень заважають добирати слова. Честь і Слава Збройним Силам України!" - написав він.

Варто зазначити, що до визволеного Херсону приїжджав не лише Мірзоян, а ще й ведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, і навіть президент Володимир Зеленський.

Раніше ми писали про те, що Ніна Матвієнко виростила "господиню": Арсен Мірзоян показав, як змушений робити це сам собі

Як повідомляв Знай.ua, Арсен Мірзоян показав, з ким пропадав довгий час - Тоня Матвієнко схвалила б: "Повертаюся"

Також портал Знай.ua писав, що Арсен Мірзоян у тонких шортиках показав, що робить без Тоні Матвієнко у Турці: "Ще не їв, але вже в шапці"