Відомий український інтерв'юер Раміна Есхакзай розповіла, як стрес може зруйнувати організм, від чого з'являється зайва вага та безплідність.

Все це вона обговорила з експертами, яких покликала до програми. Випуск вийшов на каналі Раміни Есхакзай у YouTube . Там журналістка регулярно знімає ролики з цікавими людьми, або ж на певну тему, як зараз.

На цей раз вони вирішили з експертами поговорити про таку тему як стрес.

Раміна розповіла, як вона здала аналізу якось, і незважаючи на те, що вона не п'є і не курить, рівень гормонів щитовидної залози та важливих життєвих гормонів змінився. Вона довго не могла зрозуміти, в чому справа, адже її життя зовсім не змінилося.

Раміна Есхакзай, фото: скріншот з відео
Раміна Есхакзай, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Після курсу експерта вона зрозуміла, що має високий рівень хронічного стресу, і терміново потрібно застосувати медикаментозне лікування та психотерапія. Найсумніше, що в такому стані живе безліч людей, і навіть не підозрюють, що з ними відбувається. Цей ролик вона зняла спеціально для того, щоби допомогти людям.

Вони з експертом вирішили розповісти про перші ознаки хронічного стресу як це вчасно розпізнати.

Раміна Есхакзай, фото: скріншот з відео
Раміна Есхакзай, фото: скріншот з відео

"Те, що точно люди помічають - це втома. Тобто начебто ти прокинувся, але ти вже втомився. Важко встати з ліжка вранці буває, і навіть якщо ти ліг вчасно. Це вже така історія не те, що натяк - це людина знаходиться у хронічному стресі" - розповіла Катерина Толстікова.

Далі, ще одна ознака – зміни у зовнішності. Набряклість та зайва вага. При цьому все це може бути не через жирову тканину, а через набряклість, оскільки затримується зайва вода.

Раміна Есхакзай, фото: скріншот з відео
Раміна Есхакзай, фото: скріншот з відео

Це може спричинити випадання волосся, погану якість нігтьової пластини, діарея, і так далі. Щоб це виправити, необхідно кардинально змінити своє життя.

Нагадаємо, що колишня Козловського Раміна Есхакзай вирішила похвалитися пишними формами у корсеті.

Раніше ми повідомляли, що колишня Козловського Раміна останньою бачила Ан-225 "Мрія" за день до війни: "До сліз" .