Популярна українська співачка, радіоведуча, кума артиста Дзідзьо та головна "кицька" країни Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська останнім часом намагається всіляко розважити суних українців, які залишилися без світла, зв'язку та води, але у постійному страху через нові ракетні обстріли. Вона роздає слушні поради, співає, показує сина чи знімає гумористичні відео.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

На цей раз зірка прочитала захоплюючу молитву, яку зрозуміють лише жінки. Вона звернулася до Бога і попросила показати правильний шлях. Кадри вона знімала в домашньому вигляді, сидячи в білому халаті, але для Цибульської це не в новинку, адже вона дуже відверта з шанувальниками.

"Боже, підштовхни мене куди потрібно, тому що куди не потрібно я влізу сама", - сказала знаменитість.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Шанувальники залишили багато коментарів, подякували Цибульській за позитив у такі складні часи та погодилися з тим, що жінки часто притягують до себе неприємності.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська потішила українців кумедною пісенькою про наболіле: "Блекаут версія"

Як повідомляв Знай.ua, "Темно, як у д*пі": Оля Цибульська розщедрилася на пристрасний поцілунок, поки ніхто не бачить

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська випадково видала "топ-секрет" яскравої юності: "Колись у школі..."