Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто радує свіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Олександра Заріцька поділилася чудовими результатами своїх благодійних концертів в Америці, з яких вона отримала гроші на підтримку України не лише за рахунок куплених квитків, а й завдяки аукціону з футболками від її музичного гурту.

Гурт KAZKA - Діма Мазуряк і Саша Заріцька
Гурт KAZKA - Діма Мазуряк і Саша Заріцька

"Ніщо так не допомагає триматися сьогодні, як можливість допомагати ❤️", - зазначила вона.

Кошти, які вона одержала, вже активно працюють на Збройні сили України. Артистка поки що не повідомила, що саме встигла купити для бійців, але звіт обіцяла надати пізніше.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"В трьох містах на наших концертах ми запропонували викупити лімітовану футболку KAZKA за найвищою ціною. Завдяки неймовірним глядачам, нам вдалось зібрати $15000! Скільки класних людей у світі!" - розповіла Олександра.

Раніше ми писали про те, що Олександра Заріцька з "KAZKA" віддалася почуттям далеко від України, але поруч із земляками: "Якщо це не кохання, то що?"

Як повідомляв Знай.ua, Олександру Заріцьку з "KAZKA" переповнила любов до особливого міста, і це не Київ: "Розірвав на частини"

Також портал Знай.ua писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" на одну ніч стала спокусливою гейшею: "Не могла залишитися осторонь"