Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram, де за нею стежить 2 мільйони людей.

Маша Єфросиніна завжди турбувалася про власний психологічний стан і не забувала про інших. А за період війни у ​​фахівців точно додалося роботи, бо травмованих українців безліч.

Маша Єфросиніна, фото: Instagram
Маша Єфросиніна, фото: Instagram

Ведуча наголосила, що фінансова незалежність для жінки може стати буквально порятунком, адже тоді з'явиться можливість припинити домашнє чи ґендерно обумовлене насильство.

"Як працевлаштуватися, якщо жила в матеріальній залежності від чоловіка-аб’юзера? Це питання завжди було в повітрі під час моїх візитів до прихистків - ти ніби то й бачиш у жінці бажання піти від аб’юзера, але якщо в неї немає роботи або навіть якихось спеціалізованих навичок, вона продовжує існування у залежних стосунках", - додала Маша.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Для тих, хто бажає цієї незалежності, створили спеціальні кар'єрні хаби, які допоможуть постраждалим від насильства українкам розвинути свій професійний потенціал та фінансову спроможність.

"Я зустрілася зі спеціалістами хабу та деякими його випускницями в Києві. Відсутність світла навіть підкреслила горіння їх очей жагою до нового життя. І навіть отримала квіти від дівчини, яка змогла піти від кривдника, та з допомогою хабу відкрити справу своєї мрії - маленьку квіткову крамничку", - повідомила ведуча.

Раніше ми писали про те, що Маша Єфросиніна розповіла, як завдяки Поляковій перестала зриватися на сина та плакатися чоловікові: "Сірена в голові"

Как сообщал Знай.ua, "Хохолочок у тренді...": Маша Єфросиніна не знайшла води помитися, але стала іконою моди