28 жовтня 2022 року українці нарешті побачили прем'єру 12 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським у головній ролі.

2 грудня на телеекранах вийде шостий випуск... хлопець продовжує розповідати про себе на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. Зараз він розібрав п'ятий тиждень, коли він із красунями вже був у Дубаї.

Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: Знай.ua
Алекс Топольський, "Холостяк-12", фото: Знай.ua

Він зізнався, що побачення було грою на довіру. Він нічого не бачив, але чув і відчував. Крім того, ще й на злагодженість командної роботи та на розуміння, чи є якісь почуття між хлопцем та дівчатами.

"Уміння відчувати у стосунках – неймовірно важливо. Тільки так можна досягти гармонії. У якийсь момент я дійсно відчув себе сліпим кошеням, яке повністю довіряється вождеві. З кожною з дівчат досвід був різним: з однієї я відчував повний зв'язок, з іншого - я переживав про те, щоб випадково не знести полицю з помідорами або наступити на ногу продавцю", - пише Алекс Топольський у публікації.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Алекс Топольський, фото: Instagram
Алекс Топольський, фото: Instagram

Після цього "Холостяк" заявив, що він звик контролювати все, що відбувається у його житті. Але те, що він відчув зараз - нові емоції. Якоїсь миті він навіть порівняв себе з героїнею "50 відтінків сірого".

Нагадаємо, "Холостяк" Алекс Топольський захотів спокусити українок своїми глибокими знаннями: "Вибрав свій шлях"

Як повідомляв "Знай.uа", Алекс Топольський влаштує полуничку на "Холостяку", поки Саша Мудра спостерігатиме: "Взяти ініціативу у свої руки"

Знай.ua писав, Віка з "Холостяка" зізналася Топольському в любові до священиків: "Кіно для дорослих"